Jun

27

Donnerstag

KAFE LLAFE NE GJUHËN SHQIPE

KAFE LLAFE NE GJUHËN SHQIPE Kantonsbibliothek Thurgau Tickets
Beginn:
Kantonsbibliothek Thurgau, Frauenfeld (CH)
Te flasim, degjojmë dhe argetohemi se bashku me kulturën dhe traditat tona shqiptare ! Te gjithë janë të mirëseardhur, në të gjitha nivelet e gjuhes s
Wochentag, Datum, Zeit
Donnerstag, 27.06.2024, 19:30 Uhr Infos