Feb

26

Monday

BALIK Kitchen Club St. Gallen mit Stefan Heilemann

BALIK Kitchen Club St. Gallen mit Stefan Heilemann BALIK Kitchen, Bar & Shop @GLOBUS delicatessa, St. Gallen, Neugasse 54, 9000 St. Gallen Tickets

Credits: BALIK ZN von Caviar House & Prunier (Schweiz) AG

Stefan Heilemann, Restaurant Widder Hotel Zürich,
2 Michelin-Sterne, 18 Punkte und Koch des Jahres 2021 im Gault Millau, zu Besuch im Balik Kitchen Club Globus Delicatessa St. Gallen.

Zweifellos ist Stefan Heilemann einer der talentiertesten und erfolgreichsten Chefs in der Schweiz. Stefan Heilemanns Kochstil baut auf den drei Säulen Handwerk, Produktqualität und Experimentierfreudigkeit und kombiniert die klassische französische Küche mit exotischen Aromen:

"Unsere Gerichte basieren auf einem tollen Produkt, einer guten Sauce, alles in der Tradition der französischen Küche – und gleichzeitig einem internationalen Twist, Elementen aus Asien oder Südamerika, die mit Säure oder Schärfe für Frische und Leichtigkeit sorgen." - Stefan Heilemann -

Event organiser

BALIK ZN von Caviar House & Prunier (Schweiz) AG

Tickets

Sale ends on Monday, 26.02.2024 22:00

Flying Dinner seated, inkl. Weinbegleitung

CHF 290.00

Prices incl. taxes

Total: XX.XX CHF
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
None of these payment methods?

Tickets are also available at our Box offices.

Box offices

Unfortunately, no advance box offices are activated

Unfortunately, the organizer has not activated any of our external advance box offices for this event. Contact the organizer to ask whether there is another way to get tickets.

Total: XX.XX CHF

Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first
Please select tickets from a ticket category first

Info

Location:

BALIK Kitchen, Bar & Shop @GLOBUS delicatessa, St. Gallen, Neugasse 54, St. Gallen, CH

Event links

Event organiser

BALIK Kitchen Club St. Gallen mit Stefan Heilemann is organised by:

BALIK ZN von Caviar House & Prunier (Schweiz) AG

Category: Eating & Drinking